divendres, 14 de juny del 2013

Hola! Avui és 14 de juny

Victoria Falls, Zimbabwe

De l'Evangeli: "S'ha dit... Doncs jo us dic:..."

De l'Ofici de Lectura: "La història instrueix, la Llei ensenya, la profecia anuncia, la correcció millora l'home, la virtut convenç: del llibre dels Salms, tothom en pot treure profit i medicina per a la salvació. Tothom que el llegeix té un remei especial per guarir es nafres de la seva pròpia malaltia. Tothom que vulgui discernir hi trobarà arranjades diverses menes de campionats, com si es trobés en un gimnàs per a ànimes o en un estadi per a virtuts, i podrà triar el que li sembli més adient per a ell, allò que el faci arribar més fàcilment a la corona"  (S. Ambròs).

Oració (de la Setmana X del Temps Ordinari): Oh Déu, origen de tot bé, escolteu el que us supliquem: inspireu-nos a pensar allò que és bo i moveu-nos per portar-ho a terme.

Santoral

Sants Eliseu, profeta; Protus d'Aquileia, màrtir; Valeri i Rufí de Soissons, màrtirs; Fortunat de Nàpols, bisbe; Eteri de Viena del Delfinat, bisbe; Metodi I de Constantinoble, bisbe; Anastasi, Fèlix i Digna de Còrdova, màrtirs. Salomó d'Israel, rei; Teopista de Roma, màrtir; Marcià de Sírac, màrtir; Marc de Lucera, bisbe; Dogmael de Gal·les, monjo; Cebrià d'Antigny, màrtir; Gerold de Fontenelle, bisbe; Ciaran de Bellach-Duin, abat; Burcard de Meissen, bisbe; Epó de Lenzen, màrtir; Elgar de Bardsey, eremita

Beats Nennus d'Arran, abat; Hartwig de Salzburg, bisbe; Quincià de Rodés, bisbe; Ricard de Saint-Vanne, abat.

Venerables Constança de Castro, religiosa; Castora Gabrielli, vídua terciària; Maria Güell i Puig, fundadora de les Missioneres Filles del Cor de Maria; Meinrad Eugster, religiós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada