dilluns, 10 de juny del 2013

Bon dia! Avui és 10 de juny


De l'Evangeli: "Sortosos!" (Mt 5, 1-12)

De l'Ofici de Lectura: "L'única cosa que per a mi heu de demanar és força, tant interior com exterior, perquè jo no només parli, ans també estigui decidit, perquè sigui cristià no només de nom, sinó també de fets" (S. Ignasi d'Antioquia).

Pregària (de Laudes de Dimarts II): Feu que avui progressem en el vostre amor, perquè tot redundi en bé nostre i de tots els germans.

Santoral

Sants Amanci, Getuli, Cereal i Primitiu de Gabii, màrtirs; Aresi, Rogat i companys, màrtirs a Âfrica; Asteri de Petra, bisbe; Bogumil de Gniezno, eremita, bisbe; Censuri d'Auxerre, bisbe; Itamar de Rochester, bisbe; Landeric de París, bisbe; Maurí de Colònia, abat; Basílides, Tripos, Mandal i companys, màrtirs a Roma; Deodat de Ebersheimmunster, monjo; Críspul, màrtir a Hispània; Oliva de Palerm, màrtir; Faustina de Cízic, màrtir.

Beats Diana d'Andaló, religiosa, verge; Eduard Poppe, prevere; Enric de Bolzano, laic; Gualteri Pierson, religiós; Tomàs Green i Walter Pierson, màrtirs a Anglaterra, monjos; Joan Dominici, religiós, bisbe.

Venerables Gerlach d'Obermarchtal, religiós;; Bonaventura Baduario; màrtir (1386); Maria Maddalena de Capri, religiosa.

Servent de Déu Antoni Gaudí i Cornet, laic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada