dimarts, 18 de juny del 2013

Bon dia! Avui és 18 de juny

 Cattleya Gaskelliana
De l'Evangeli: "Fa sortir el sol sobre dolents i bons, i fa ploure sobre justos i injustos... No us quedeu a mig camí: Sigueu com el vostre Pare del cel" 

De l'Ofici de Lectura: "De la mateixa manera que Crist és Fill de Déu, així nosaltres també ens anomenem "fills de Déu", nom que cap de nosaltres no s'hauria atrevit a pronunciar en l'oració, si ell mateix no ens hagués permès orar així. Aleshores, germans estimadíssims, ens cal saber i no oblidar que, quan anomenem "pare" a Déu, ens obliguem a comportar-nos com a fills de Déu, perquè no altrament de com nosaltres ens complaem en Déu Pare, així també ell es pugui complaure en nosaltres" (S. Cebrià).

Pregària (de Vespres de Dimarts III): Vós, que podeu noure el cor dels qui exerceixen el poder, concediu als governants la vostra saviesa, perquè, tenint-vos a vós com a font dels seus determinis, pensin i obrin segons la vostra voluntat.

Santoral

Sants Amand de Bordeus, bisbe; Calòger de Monte Cronio, anacoreta; Ciríac, màrtir; Gregori Barbarigo, bisbe; Elisabet de Schönau, abadessa; Leonci, Hipaci i Teòdul de Trípoli, màrtirs; Marcel·lí i Marc de Roma, màrtirs; Paula, màrtir, verge; Fortunat el Filòsof, bisbe; Marina de Bitínia (Marí el Monjo), verge (santa venerada en tota la cristiandat, que va viure com a monjo en un monestir masculí del Líban).

Beata Osanna Andreasi, religiosa, Guiu de Baume, eremita; Jeroni de Vallombrosa, eremita; Marina de Spoleto, agustina.

Venerable Osmanna de Jouarre, verge eremita; Maria Dolorosa de Brabant, eremita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada