dimecres, 26 de juny del 2013

Bon dia! Avui és 26 de juny

Procida, Itàlia

De l'Evangeli: "Malfieu-vos dels qui es fan passar per profetes... Pels seus fruits els reconeixereu. Oi que no collim raïms dels esbarzers ni figues dels cards?"

De l'Ofici de Lectura: "Això és amistat veritable, perfecta, ferma i eterna: no la corromp l'enveja, no la minva la sospita, no la destrueix l'ambició; posada a prova, no es fon; escomesa, no s'ensorra; és inflexible davant de les injúries; ferida pels insults, roman immòbil" (Beat Elred).

Pregària (de Laudes de  Dimecres IV): Manteniu-nos perseverants en el vostre amor, sense dividir-nos mai els uns dels altres.

Santoral

Sants Antelm de Belley, bisbe, religiós; David de Tessalònica, eremita; Deodat de Nola, bisbe; Josep Maria Robles, màrtir, fundador, prevere; Josep Ma Taishun, màrtir a Xina, catequista, metge; Josepmaria Escrivà, fundador de la Prelatura de la Santa Creu i Opus Dei, prevere; Maxenci de Poitiers, abat; Pelai de Còrdova, màrtir, adolescent; Perseveranda, verge; Salvi, bisbe, i Superi, màrtirs a Alvèrnia; Vigili, màrtir a Trento, bisbe; Joan i Pau de Roma, màrtirs.

Nicolau Konrad i Andreu Iscak, preveres, i Vladimir Pryjma, màrtirs a Ucraïna; Ramon Petiniaud de Jourgnac, màrtir a França, prevere; Andreu Jacint Longhin, bisbe, religiós; Magdalena Fontaine, Francesca Lanel, Teresa Fantou i Joana Gérard, màrtirs a França, religioses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada