dimecres, 19 de juny del 2013

Bon dia! Avui és 19 de juny



De l'Evangeli: "Alerta! No feu les vostres pràctiques religioses a la vista de la gent, per fer-vos veure!"

De l'Ofici de Lectura: "La voluntat de Déu és aquella que Crist féu i ensenyà. Humilitat en el comportament, estabilitat en la fe, respecte en les paraules, justícia en les accions, misericòrdia en les obres, disciplina en els costums, negar-nos incondicionalment a injuriar el proïsme; però, en canvi, perdonar la injúria rebuda, viure en pau amb els germans; estimar Déu de tot cor, estimar-lo perquè és Pare i témer-lo perquè és Déu; no anteposar res a Crist. ja que ell no anteposà res a nosaltres; unir-nos fermament al seu amor, adherir-nos a la seva creu amb força i confiança; i, quan es posa en joc el seu nom i el seu honor, mostrar en les nostres paraules la constància de la nostra confessió, en la disputa la confiança amb què lluitem, i en la mort la perseverança amb la qual obtindrem la corona de la victòria: tot això és voler ser cohereu de Crist, és a dir, complir el precepte de Déu, cosa que equival a fer la voluntat del Pare" (S. Cebrià).

Pregària (de Laudes de Dimecres III): Sou beneït. Senyor, pastor de la vostra Església, que avui ens torneu a donar la llum i la vida, feu-nos agraïts per aquest do tan preciós.

Santoral

Sants Aurora, màrtir, verge; Deodat de Saint-Dié, bisbe; Gervasi i Protasi de Milà, màrtirs; Hilda (Hildemarca) de Fécamp, abadessa; Juliana Falconeri, fundadora de les Serventes de Maria, branca femenina dels Servites, religiosa, verge; Lambert de Saragossa, màrtir; Romuald, anacoreta, monjo, fundador de l'Orde de la Camàldula; Abgar V d'Edessa, rei.

Beats Tomàs Woodhouse, Màrtir, religiós, prevere; Gerland, religiós; Miquelina de Pesaro, religiosa, vídua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada