dimarts, 25 de juny del 2013

Bon dia! Avui és 25 de juny

Lysefjorden, Noruega
De l'Evangeli: "Tot el que voleu que us facin els altres, feu-los-ho vosaltres igualment"

De l'Ofici de Lectura: "La puresa de Crist transfereix a la nostra vida la bellesa del pensament del Senyor, de manera que sigui visible la coherència i l'harmonia que hi ha entre l'exterior i l'interior de l'home, quan aquest pensament de Crist regula la nostra vida i la mena cap a la santedat.

En això, al meu entendre, rau la perfecció de la vida cristiana: que, com a participants dels noms que signifiquen Crist, manifestem llur grandesa en l'interior del cor, en el nostre parlar i en la nostra manera de viure" (S. Gregori Nissè).

Pregària (de Vespres de dimarts IV): Vós, que saciàreu la multitud amb la multiplicació dels pans, ensenyeu-nos a posar el que tenim al servei dels necessitats.

Santoral

Sants Adalbert d'Egmond, abat, diaca; Domènec Henares, màrtir al Vietnam, bisbe, religiós; Oròsia, màrtir a Jaca, verge; Francesc Do Minh Chieu, màrtir al VIetnam, catequista; Gal·licà d'Alexandria, màrtir, polític; Guillem de Goleto, abat; Màxim de Torí, bisbe; Molocà d'Escòcia, bisbe; Pròsper de Reggio, bisbe; Pròsper d'Aquitània, monjo; Salomó I, màrtir a Bretanya, rei; Sosíprat, bisbe; Tigris de Maurienne, verge.

Beats Dorotea de Montau, eremita, vídua; Joan Hispà, monjo, fundador de les monges cartoixanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada