dijous, 27 de juny del 2013

Bon dia! Avui és 27 de juny


De l'Evangeli: "Molts em diran aquell dia: "Senyor, Senyor!, no profetitzàvem en el teu nom, i en el teu nom expulsàvem dimonis i en el teu nom fèiem tants miracles?". Llavors jo els declararé: "Mai no us he conegut de res. Fora d'aquí, colla de malvats!"

De l'Ofici de Lectura: "Si, quan vacil·lem penjats sobre l'abisme de les grans revelacions, Crist ens allarga la mà, trobarem la roca ferma del veritable coneixement, perdrem la por i abraçarem el Verb-Crist que ens condueix i ens diu: Feliços els nets de cor: són ells els qui veuran Déu" (S. Gregori Nissè).

Pregària (de Vespres de Dijous IV): Protegiu tots els qui es dediquen al servei dels germans, perquè puguin obrar amb llibertat i sense impediments.

Santoral

Sants Anecte, màrtir a Cesarea; Ariald, màrtir a Milà; Ciril d'Alexandria, doctor de l'Església, bisbe; Gudenes, màrtir a Cartago; Joan de Chinon, reclòs; Samsó l'Hospitaler (o de Constantinoble), prevere; Tomàs Toan, màrtir a Vietnam; Zoile, màrtir a Còrdova; Ladislau I d'Hongria, rei.

Beats Benvingut de Gubbio, religiós; Margarida Bays, verge, laica; Lluïsa Teresa Montaignac de Chauvance, fundadora de la Pia Unió de les Oblates del Sagrat Cor de Jesús, religiosa.

Venerables Guillem de Savinja (de Sann), governant, espòs de santa Hemma (o Emma) de Gurk.

Servent de Déu Ettore Vernazza, laic fundador de l'Oratori de l'Amor Diví.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada