dimecres, 5 de juny del 2013

Bon dia! Avui és 5 de juny

S. Bonifaci, Dokkum. Holanda
De l'Evangeli: "Si aneu tan errats, no és perquè desconeixeu les Escriptures i el poder de Déu?"

De l'Ofici de Lectura: "No siguem gossos muts, no siguem espectadors silenciosos, no siguem mercenaris que quan ve el llop fugen; siguem pastors sol·lícits que vigilen el ramat de Crist. Prediquem tota la doctrina de Déu a grans i a petits, a rics i a pobres, a tots els estaments, a gent de qualsevol edat, prediquem tant si és oportú com si no ho és, mentre Déu ens doni forces, com ho prescriu sant Gregori en la seva Regla pastoral" (S. Bonifaci).

Pregària: Omple, Senyor, de l'Esperit Sant els qui governen l'Església, a fi que et serveixin plenament amb les seves obres i les seves paraules.

Santoral

Sants Bonifaci, màrtir a Frísia, bisbe; Doroteu de Tir, màrtir a Tràcia, bisbe; Eobà, bisbe, i companys, màrtirs a Frísia; Eutiqui de Como, bisbe; Franc d'Assergi, eremita; Il·lidi d'Arvèrnia (o Clarmont), bisbe; Pere Spanò, eremita; Valèria, Zenaida i màrtirs de Cesarea; Marcià, Nicandre, Apol·loni i màrtirs d'Egipte;

Beats Sanci, màrtir a Còrdova; Pacífic Ramati, religiós, prevere; Ferran de Portugal i Lancaster, màrtir al Marroc, noble; Adam Arakava, màrtir al Japó, laic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada