dijous, 16 de maig del 2013

Bon dia! Avui és 16 de maig

Castellar de N'Hug, Catalunya
De l'Evangeli: "Jo en ells i Tu en mi, a fi que realitzin l'ideal de la unitat, i així el món reconegui que ets Tu el qui m'ha enviat, i que els has estimat com m'has estimat a mi" 

De l'Ofici de Lectura: "Sant Pau escriu: Tots nosaltres, que no ens cobrim la cara amb cap vel, reflectim clarament la glòria del Senyor: com un mirall som transformats a la seva imatge, cada vegada més gloriosa, per obra del Senyor, que vol dir l'Esperit.

¿T'adones com l'Esperit transforma, d'alguna manera, en una altra imatge aquells en els quals habita? Perquè els trasllada fàcilment del sentit de les coses terrenals a mirar només les coses del cel, d'una timidesa immòbil a una força coratjosa i generosíssima de l'ànima. No es pot dubtar que els que tenen aquesta gràcia són els Apòstols de Crist, confirmats per l'Esperit Sant d'una manera tal que mai no van ser vençuts per les escomeses dels perseguidors, ans es van adherir decididament a l'amor de Crist" (S. Ciril d'Alexandria).

Pregària (De Laudes de Dijous VII del Temps Pasqual): Feu que ens acollim els uns als altres, com vós ens acollíreu per a glòria de Déu.

Santoral

Sants Abdàs, màrtir, bisbe; Abies, màrtir, bisbe; Adam de Fermo, abat; Andreu Bobola, màrtir, religiós, prevere; Brandan de Conflert, abat; Carentoc, abat, bisbe; Fidol, abat, prevere; Germeri de Tolosa, bisbe; Honorat d'Amiens, bisbe; Pelegrí de Auxerre, màrtir, bisbe; Posidi de Calama, bisbe; Simó Stock, ermità, monjo, prevere; Ubald de Gubbio, bisbe.

Beat Vidal Vladimir Bajrak, màrtir, monjo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada