divendres, 17 de maig del 2013

Bon dia! Avui és 17 de maig


De l'Evangeli: "A Pere li va saber greu que el Senyor li preguntés per tercera vegada si l'estimava, i li va respondre: Senyor, tu que ho saps tot, tu coneixes que t'estimo"

De l'Ofici de Lectura: "Aquest do (l'Esperit Sant) s'obté per al coneixement. Passa igual com amb la naturalesa del cos humà: si cessen els estímuls de les seves funcions, es converteix en supèrflua; i així, els ulls, si no hi ha llum o no és de dia, no serveixen per a cap servei; les oïdes, si no es produeix una veu o bé un so, no sabran què han de fer; el nas, si no s'escampa una olor, no reconeixerà el seu ofici; i no serà perquè falli la naturalesa en les seves funcions, sinó que aquestes actuen per l'estímul. Doncs no altrament ocorre en l'ànima humana: si no ha adquirit per mitjà de la fe el do de l'Esperit Sant, té certament una naturalesa que pot entendre una mica de Déu, però no posseirà el do del coneixement" (S. Hilari de Poitiers).

Pregària (de Laudes de Divendres VII del Temps Pasqual): Feu que acollim amb reverència els malalts i els febles en la fe, sense impaciències ni mostres de disgust, sinó amb caritat.

Santoral

Sant Pasqual Bailon, religiós; Adrió d'Alexandria, màrtir; Emilià de Vercelli, bisbe; Pere Liu Wenyuan, màrtir, catequista; Restituta, màrtir, verge; Víctor d'Alexandria, màrtir.

Beata Antonia Messina, màrtir, verge; Júlia Salzano, fundadora, verge.
________
  • Dia Mundial d'Internet.
  • Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació.
  • Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada