dijous, 23 de maig del 2013

Bon dia! Avui és 23 de maig


Festa de Jesucrist, gran sacerdot per sempre

De l'Evangeli: "Amb quin deler anhelava compartir amb vosaltres aquest sopar pasqual abans de la meva passió! Perquè us asseguro que ja no en tornaré a menjar fins que no adquireixi la seva plenitud en el regne de Déu"

De l'Ofici de Lectura: "Crist realment és sacerdot, però per a nosaltres, no per a ell mateix, perquè ofereix al Pare etern les pregàries i els anhels religiosos de tota la humanitat; és també víctima per a nosaltres, perquè es posa ell mateix en lloc de l'home pecador" (Pius XII).

Pregària (pròpia de la festa): Oh Déu, que per la vostra glòria i la salvació dels homes heu constituït el vostre Fill gran sacerdot per sempre; concediu als qui heu escollit per al servei de l'Església que siguin fidels al ministeri que els heu confiat.

Santoral

Sants Desideri de Langres, màrtir, bisbe; Efeb de Nàpols, bisbe; Eutiqui de Núrsia, abat; Guibert, monjo; Honorat de Subiaco, abat; Joan Baptista de Rossi, prevere; Miquel de Sinnada, confessor, bisbe; Siagri de Niça, bisbe; Spes de Núrsia, abat; Basili de Braga, bisbe.

Servent de Déu Girolamo Savonarola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada