dilluns, 13 de maig del 2013

Bon dia! Avui és 13 de maig

Montserrat, Catalunya

De l'Evangeli: "El món us farà sofrir, però sigueu valents. Jo he vençut el món!"

De l'Ofici de Lectura: "La seva arribada (de l'Esperit Sant) és suau i lleu; la seva sensació, flonja i agradable; el seu jou és lleugeríssim. Els raigs brillants de la seva llum i de la seva ciència anticipen l'arribada de l'Esperit. I ve amb entranyes de protector autèntic, perquè ve a salvar, a guarir, a ensenyar, a enfortir, a consolar, a il·lustrar els enteniments, primer el d'aquell que el rep, i després, per obra d'ell, el dels altres" (S. Ciril de Jerusalem).

Pregària (de Dilluns VII del Temps Pasqual): Que vingui, Senyor, sobre nosaltres la força de l'Esperit Sant, perquè complim sempre fidelment la vostra voluntat i la manifestem amb la nostra manera de viure.

Santoral

Benaurada Mare de Déu de Fàtima.

Sants Andreu Hubert Fournet, fundador, prevere; Gemma de Sulmona, reclosa, verge; Glicèria de Trajanòpolis, màrtir; Agnès de Poitiers, abadessa; Joan Silencier, ermità, monjo, bisbe; Pere Regalado (Pere Regalat), religiós, prevere; Servaci de Tongres, bisbe; Muci de Constantinoble o Sant Muç, màrtir (a Rubí); Argèntea i Vulfura de Còrdova, màrtirs (commmoració a les esglésies catòlica, ortodoxa i anglicana).

Beata Magdalena Albrici, abadessa, Juliana de Norwich (església catòlica: beata no oficial; santa i mestra espiritual a l'església anglicana i algunes esglésies luteranes, on la consideren una renovadora de l'Església). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada