dimarts, 21 de maig del 2013

Bon dia! Avui és 21 de maig

Cascades de Detian, entreVietnam i Xina

De l'Evangeli: "El qui aspiri a ser el primer, que es faci el darrer de tots i es posi al servei de tothom"

De l'Ofici de Lectura: "En certa manera nosaltres som pares de nosaltres mateixos quan, per una recta educació de l'ànima i per la nostra llibertat, ens formem a nosaltres mateixos i ens donem a llum.

Admetem tot això quan admetem Déu en nosaltres mateixos, ens fem fills de Déu, fills de la força de l'Altíssim. Però naixeríem com avortons, ens tornaríem imperfectes i necessitats d'ajuda si no es formava en nosaltres el que diu l'Apòstol: La forma de Crist. Cal que l'home de Déu sigui perfecte i íntegre" (S. Gregori Nissè).

Oració (de Dimarts III): Déu totpoderós, que heu fet belles i bones totes les coses, concediu-nos que en nom vostre comencem amb alegria aquest dia i que l'acabem en l'amor actiu envers vós i els germans.

Santoral

Sants Cristòfor Magallanes i companys, preveres i laics, màrtirs a Mèxic; Eugeni de Mazenod, bisbe, fundador dels Missioners Oblats de Maria Immaculada per servir als pobres; Hemming de Turku, bisbe; Hospici de Niça, reclós; Manci d'Èvora, màrtir a Portugal; Patern de Dariorige, bisbe; Polieucte, màrtir a Cesarea de Capadòcia, Turquia; Teobald de Vienne, bisbe; Timoteu de Mauritània, Màrtir, diaca; Gisela de Chelles o Isberga, abadessa; Pietro Parenzo,màrtir a Itàlia, governant; Hermann Joseph de Steinfeld, monjo, escriptor místic.

Beats Joan Mopinot, màrtir a França, religiós; Manuel Gómez González, prevere, i Adilio Daronch, escolà, màrtirs al Brasil.

Venerable Caterina de Cardona, eremita carmelita.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada