dimecres, 15 de maig del 2013

Bon dia! Avui és 15 de maig


Memòria de Sant Isidre Llaurador

De l'Evangeli: "Fes-los totalment teus mitjançant la veritat, que és la teva Paraula".

De l'Ofici de Lectura: "El Cap és al cel, però té els membres a la terra. Un membre de Crist dóna a un altre membre de Crist; el que té dóna al més necessitat. Tu ets membre de Crist i has de donar; ell és membre de Crist i has de donar; ell és membre de Crist i ha de rebre. Tots dos feu el mateix camí i sou companys de ruta. El pobre camina apesarat; tu, ric, portes massa pes. Dóna-li part de la teva càrrega. Dóna-li, a qui ho necessita, part d'allò que a tu et pesa massa. Així, mentre alleuges el teu pes, ajudes el teu germà" (S. Agustí).

Pregària del propi del sant: Senyor, Déu nostre, vós, en la humilitat i senzillesa de sant Isidre, llaurador, ens deixàreu un exemple de vida amagada amb Crist en vós, Concediu-nos que el treball de cada dia faci més humà aquest món i que sigui també una lloança al vostre nom.

Santoral

Sants Isidre Llaurador; Joana de Lestonnac, fundadora, mare, viuda, religiosa; Aquileu Taumaturg, bisbe; Caleb d'Aksum, governant, monjo; Dimna, màrtir, verge; Retici d'Autun, bisbe; Rupert de Bingen, governant; Severí de Septempeda, bisbe; Simplici de Sardenya, prevere; Torquat, bisbe; Witesind de Còrdova, màrtir; Cassi de Clarmont, governant, i companys màrtirs.

Beat Andreu Abellon, religiós, prevere.

Venerable Rosa Ojeda i Creus, religiosa, fundadora de les Germanes Carmelites de Sant Josep.

Serventa de Déu Magdalena Aulina i Saurina, religiosa fundadora de l'Institut Secular de les Operàries Parroquials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada