dimecres, 29 de maig del 2013

Bon dia! Avui és 29 de maig

Papallones Monarca
De l'Evangeli: "Els qui presumeixen de ser caps de les nacions, les governen dictatorialment, i els seus magnats exerceixen sobre elles un poder opressiu. Però no serà pas així entre vosaltres. No, ben al contrari: qui aspiri a ser el més gran entre vosaltres, es posarà al vostre servei, i el qui aspiri a ser el primer entre vosaltres, serà esclau de tothom"

De l'Ofici de Lectura: "Responeu clarament, però no tothom clarament us escolta. Tots consulten del que volen, però no sempre escolten el que volen. El vostre millor servidor és el qui no vol escoltar de vós el que voldria, sinó que vol fer el que de vós ha escoltat" (S. Agustí).

Pregària (de Laudes de Dimecres IV): Vós, que obríreu els ulls als cecs i les orelles als sords, ajudeu-nos a creure amb fe més plena.

Santoral

Sants Bona de Pisa, verge; Exuperanci de Ravenna, bisbe; Gerard de Mâcon, anacoreta, monjo, bisbe; Hesiqui Palatí, màrtir a Antioquia; Maximí de Trèveris, confessor, bisbe; Senador de Milà, bisbe; Úrsula Ledóchowska, fundadora, verge.

Beats Gerardesca de Pisa, monja, viuda; Ricard Thirkeld i companys, màrtirs a York, prevere; Josep Gerard, missioner, religiós, prevere; Guillem Arnau i companys, màrtirs a Avinhonet; Teodora Fracasso, monja; Joan d'Atarés, Voto i Feliu de la Penya, eremites.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada