dimarts, 9 d’abril del 2013

Bon dia! Avui és 9 d'abril


De l'Evangeli: "Parlem d'allò que coneixem bé i afirmem allò que hem vist"

De l'Ofici de Lectura: "La traducció del mot "pasqua" és "trànsit" o "pas", ja que l'exterminador que matava els primogènits passà de llarg davant de les cases dels hebreus. I és ben veritat que passa de llarg l'exterminador davant nostre, perquè a casa nostra no s'hi atura i perdona els qui hem ressuscitat per Crist a la vida eterna" (D'una homilia pasqual d'un autor antic).

Pregària (de Vespres de Dimarts II del Temps Pasqual): Vós, que per la creu reconcilieu tots els homes en el vostre cos, concediu la unitat i la pau a tots els pobles.

Santoral

Sants Maria de Cleofàs, seguidora de Jesús; Acaci de Mesopotàmia, bisbe; Aldegundis, abadessa; Casilda de Toledo, ermitana, verge; Demetri de Tessalònica, màrtir; Eupsiqui, màrtir; Gauqueri d'Aurèlh, religiós, prevere; Huc de Rouen, abat, bisbe; Libori de Le Mans, bisbe; Màxim d'Alexandria, confessor, bisbe; Valdetrudis, mare.

Beats Antonio Pavoni, màrtir, religiós, prevere; Tomàs de Tolentino, màrtir, religiós, prevere; Ubald Adimari, religiós, prevere; Celestina Faron, màrtir.

A l'anglicanisme i el luteranisme: Dietrich Bonhoeffer, màrtir, prevere.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada