dimecres, 10 d’abril del 2013

Bon dia! Avui és 10 d'abril

Hokkaido, Japó

De l'Evangeli: "El qui actua com cal -d'acord amb la veritat- s'acosta a la llum, perquè es vegi clar que les seves obres responen a la voluntat de Déu"

De l'Ofici de Lectura: "Encara que no sigui propi d'aquesta vida, sinó de l'eterna, que Déu sigui tot en tots, no obstant això, és un hoste que no se separa del seu temple, que és l'Església; ell mateix va prometre-ho dient: Jo estaré amb vosaltres fins a la fi del món.

Per tant, tot el que el Fill de Déu féu i ensenyà per reconciliar el món, no ho coneixem només per la història passada, sinó que ho sentim per la força de les obres actuals" (S: Lleó el Gran).

Pregària (de Laudes de Dimecres II del Temps Pasqual): Purifiqueu i consolideu amb el poder de l'Esperit Sant els esforços dels homes que volen fer més humana la seva vida.

Santoral

Sants Apoloni d'Alexandria, màrtir, prevere; Beda el Jove, monjo; Ezequiel, màrtir, profeta; Fulbert de Chartres, bisbe; Macari de Gant, monjo; Magdalena de Canossa, fundadora, verge; Miquel dels Sants, religiós, prevere; Paladi d'Auxerre, abat, bisbe; Terenci de Pesaro, màrtir.

Beats Antonio Neyrot, màrtir, religiós, prevere; Marc de Bolonya Fantuzzi, religiós, prevere; Bonifaci Zukowski, màrtir, religiós, prevere;

Només a l'anglicanisme: Guillem d'Occam, frare, filòsof i teòleg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada