dimecres, 3 d’abril del 2013

Bon dia! Avui és 3 d'abril


De l'Evangeli: "Oi que el nostre cor ens cremava?"

De l'Ofici de Lectura: "Aquesta és la gràcia dels misteris celestials, aquest és el do de la Pasqua, aquesta és la festivitat que tot l'any desitgem, és el principi de les coses futures. En aquesta festa, les neòfits neixen amb la purificació vital de l'Església santa, reneixen amb la senzillesa dels infants i comencen a parlar amb la veu de llur consciència innocent" (Homilia pasqual d'un autor antic).

Pregària (de Vespres de Dimecres dins l'Octava de Pasqua): Infoneu als governants l'esperit de justícia i de pau, perquè la humanitat pugui viure en concòrdia.

Santoral

Sants Cresto de Tomis, màrtir; Josep Himnògraf, monjo, prevere; Joan de Nàpols, bisbe; Lluís Scrosoppi, prevere; Nicetas de Bitínia, abat; Papo de Tomis, màrtir; Ricard de Chichester, bisbe; Ulpià de Tir, màrtir, infant; Fara de Faremoutiers, abadessa.

Beats Gandulf de Binasco Sacchi, religiós, prevere; Turstà Hunt, màrtir, prevere; Robert Middleton, màrtir, religiós, prevere; Pere Eduard Dankowski, màrtir, prevere; Joan de Penna, religiós, prevere; Luigi Scrosoppi, fundador, prevere; Guiomar de Lorvão, religiosa; Sixt I, papa.

Venerable Dorotea de Chopitea, mecenes i fundadora d'obres de beneficència, laica.

Servent de Dëu Josep Maria Vilaseca i Aguilera, fundador, prevere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada