dijous, 18 d’abril del 2013

Bon dia! Avui és 18 d'abril


De l'Evangeli: "Ningú pot venir a mi si el Pare, que m'ha enviat, no l'atreu".

De l'Ofici de Lectura: "Si el calze que ha estat mesclat i el pa que ha estat pastat reben la paraula de Déu i es converteixen en l'eucaristia, és a dir, en el cos i la sang de Crist, i si per això es fortifica i referma la substància de la nostra carn, ¿com poden pretendre alguns que la carn és incapaç de rebre el do de Déu que és la vida eterna, quan aquesta vida és nodrida per la sang i pel cos de Crist i és membre d'ell? (S. Ireneu).

Pregària (de Vespres de Dijous III del Temps Pasqual): Alleugereu i envigoriu els malalts, deslliureu-los de tots els seus sofriments.

Santoral

Sants Antusa, verge; Atanàsia, viuda; Elpidi, màrtir; Eusebi de Fano, confessor, bisbe; Galdí, bisbe; Hermògens, màrtir; Joan Isauro, monjo; Molasi, abat; Perfecte de Côrdova, màrtir, prevere; Pusici, màrtir; Ursmar, abat, bisbe; Eleuteri d'Il·líria, màrtir, bisbe, i Àntia de Roma, la seva mare; Anastàsia d'Egina, abadessa.

Beats Andreu Hibernon, religiós; Andreu de Montereale, monjo, prevere; Roman Archutowski, màrtir, prevere; Sabina Petrilli, fundadora, verge; Maria de l'Encarnació Avrillot, fundadora, religiosa, viuda; Idesbald de Bruges, abat, vidu; Josep Moreau, màrtir, prevere.

Servent de Déu Claudi López i Bru, laic, mecenes i benefactor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada