dijous, 4 d’abril del 2013

Bon dia! Avui és 4 d'abril


De l'Evangeli: "No acabaven de creure-s'ho, del goig que en tenien"

De l'Ofici de Lectura: "Oh cosa estranya i paradoxal! Nosaltres no ens hem mort, no ens han enterrat, no ens han crucificat i no hem ressuscitat, però hem imitat tot això sacramentalment, i en la seva realitat espiritual hem trobat la salvació...

Que ningú no es cregui que el baptisme serveix només per esborrar els pecats i per donar-nos la gràcia de l'adopció, tal com era el baptisme de Joan, que només conferia la remissió dels pecats. Sabeu exactament que el baptisme, tal com és purificació dels pecats i tal com atorga el do de l'Esperit Sant, també és, de la mateixa manera, figura i signe de la passió del Senyor" (De les Catequesis de Jerusalem).

Pregària (de Laudes de Dijous dins l'Octava de Pasqua): Vós, l'únic capaç de renovar i de reconciliar els homes, socorreu el nostre món tan disgregat.

Santoral

Sants Agatòpod, màrtir; Benet de Palerm, religiós; Pere de Poitiers, bisbe; Plató de Sakkudion, abat; Teòdul, màrtir; Isidor de Sevilla, bisbe; Alethe (Adele, Aliette), mare de Sant Bernat.

Beats Gaietà Catana, fundador, prevere; Francesc Marto, infant; Guillem Cuffitelli, ermità; Josep Benet Dusmet, monjo, bisbe;

A l'anglicanisme i el luteranisme, Martin Luther King.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada