dimarts, 30 d’abril del 2013

Bon dia! Avui és 30 d'abril



De l'Evangeli: "Us deixo la pau, us dono la meva pau. La meva manera de donar no és com el món dóna" 

De l'Ofici de Lectura: "Sigues sacrifici, sigues sacerdot de Déu, no perdis el que t'ha donat la bondat divina: revesteix-te amb l'estola de la santedat, cenyeix-te amb el cinyell de la castedat; que Crist sigui el vel de la teva testa, que la creu perseveri com a defensa del teu front; endinsa en el teu pit el misteri de la saviesa divina, fes cremar sempre l'encens flairós de la teva oració; empunya l'espasa de l'Esperit, disposa el teu cor com un altar, i així, segur de Déu, atansa el teu cos al sacrifici. Déu busca  la fe, no la mort; vol l'abnegació, i no sang; s'aplaca per la bona voluntat, i no per mort violenta (S. Pere Crisòleg).

Pregària (de Dimarts V del Temps Pasqual): Que puguem passar el dia lliures d'enveges i de discòrdies i atents als nostres germans necessitats.

Santoral

Sants Adiutor, penitent; Aule de Vivièrs, bisbe; Donat d'Evorea, bisbe; Erconvald, abat, bisbe; Eutropi de Saintes, bisbe; Gualfard de Verona, monjo; Josep Benet Cottolengo, fundador, prevere, Llorenç de Novara, màrtir, prevere; Mercurial de Forlí, bisbe; Pius V, papa, religiós; Pomponi de Nàpols, bisbe; Quirí de Roma, màrtir, governant; Amador, Pere i Lluís de Còrdova, màrtirs.

Beats Benet d'Urbino, religiós, prevere; Paulina von Mallinckrod, fundadora, religiosa; Pere, diaca; Maria de l'Encarnació Guyart Martin, missionera, religiosa, viuda, mare; Guillem Southern, màrtir, prevere.

A l'Església Melquita: Simeó bar Sabas, màrtir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada