dilluns, 22 d’abril del 2013

Bon dia! Avui és 22 d'abril


De l'Evangeli: "Jo he vingut perquè tinguin vida i en tinguin a dojo"

De l'Ofici de Lectura: "El Senyor, en disposar-nos per a la vida que ve de la resurrecció, ens proposa una forma de viure totalment evangèlica. Vol que no ens aïrem, que tinguem paciència en les contrarietats, que ens mantinguem nets de les satisfaccions perverses i que visquem alliberats de les cobejances del diner; de tal manera que ara ja visquem, per les disposicions de la nostra ànima, el que és connatural a la vida futura" (S. Basili el Gran).

Oració pròpia de Dilluns IV del Temps Pasqual: Oh Déu, per l'abaixament del vostre Fill heu aixecat el món, caigut en el mal. Concediu als vostres fidels l'alegria santa de la Pasqua i, ja que ens heu alliberat de l'esclavatge del pecat, doneu-nos la felicitat que mai no s'acaba.

Santoral

Santa Maria Verge, Mare de la Companyia de Jesús. Festa de la Companyia de Jesús.

Sants Acèpsimes, bisbe; Agapit I, papa; Soter, màrtir, papa; Caius (o Gai) de Dalmàcia, confessor, papa Aitala, màrtir, prevere; Bicor, màrtir, bisbe; ; Crisòtel, màrtir, prevere; Elímenes, prevere; Epipodi de Lió i companys, màrtirs; Lleó de Sens, bisbe; Leònides d'Alexandria, màrtir, pare; Maryahb, màrtir, bisbe; Milers, màrtir, bisbe; Oportuna, abadessa; Parmeni, màrtir, prevere; Senorina de Basto, abadessa; Teodor de Siceone, abat, bisbe.

Beat Francesc Venimbeni, religiós, prevere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada