dimecres, 20 de març del 2013

Bon dia! Avui és 20 de març

Avui a les 12,02 h comença la primavera.
De l'Evangeli: "Si sou fidels a la meva paraula, sou de debò deixebles meus".

De l'Ofici de Lectura: "Déu no podia concedir un do més gran als homes que convertir el seu Verb, pel qual ho havia creat tot, en cap de la humanitat, tot unint així els homes a Crist com a membres, de manera que ell esdevingués Fill de Déu i Fill de l'home; fou u amb Déu Pare i u amb els homes. Quan preguem i parlem amb Déu, cal que no separem d'ell el seu Fill, i quan és el cos del Fill el que prega, cal que no se separi del seu cap. Així, nostre Senyor Jesucrist, el Fill de Déu, que és l'únic salvador del seu cos, prega per nosaltres, prega en nosaltres, i és pregat per nosaltres. Prega en nosaltres com a sacerdot nostre, prega en nosaltres com a cap nostre, i és pregat per nosaltres com a Déu nostre" (S. Agustí).

Pregària (de Laudes de Dimecres V de Quaresma): Feu-nos col·laboradors vostres per infondre al món el vostre Esperit, perquè els homes siguin com vós voleu, cada dia més justos, més pacífics i més caritatius.

Santoral

Sants Arquip de Colosses, company de sant Pau; Cutbert de LIndisfame, abat, bisbe; Maria Josefa del Cor de Jesús Sancho de Guerra, fundadora, verge; Martí de Braga (de Dume), bisbe; Nicetes d'Apolònia, confessor, bisbe; Urbici de Metz, bisbe; Wolfram de Fontenelle, monjo, bisbe; Maurici d'Hongria, religiós; Joan Nepomucè, màrtir; Guillem de Peñacorada, eremita; Pau, Ciril, Eugeni i companys màrtirs, a Síria; Francesc de Jesús, Maria i Josep Palau i Quer, religiós, fundador, prevere.

Beats Ambròs Sansedonio, religiós, prevere; Baptista Sapgnoli, religiós, prevere; Ippolito Galantini, fundador; Josep Bilczewski, bisbe; Joana Véron, màrtir, verge; Ambròs de Siena, religiós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada