dimecres, 13 de març del 2013

Bon dia! Avui és 13 de març


De l'Evangeli: "No busco fer el que jo vull, sinó el que vol Aquell que m'ha enviat"

De l'Ofici de Lectura: "No únicament va guarir per mitjà de miracles es nostres malalties, va carregar damunt seu la debilitat de les nostres passions, va redimir-nos per la mort, a la que es va voler subjectar, i ell, que no tenia pecat, va abonar el que devíem: unes acusacions innombrables i terribles; no solament això, sinó que va ensenyar-nos amb la seva doctrina a igualar-nos a ell per mitjà d'una actitud misericordiosa; vol decididament que el nostre amor al proïsme sigui perfecte" (S. Màxim Confessor).

Pregària ( de Laudes de dimarts IV de Quaresma): Feu que ens sapiguem privar de les coses supèrflues, perquè puguem socórrer els germans necessitats.

Santoral

Sants Ansoví, bisbe; Cristina de Pèrsia, màrtir; Eldrad de Novalesa, abat; Pientí, bisbe; Ramir i companys, màrtirs; Sabí d'Egipte, màrtir; Roderic i Salomó de Còrdova, màrtirs; Eufràsia de Constantinoble, verge; Nicèfor I de Constantinoble, bisbe.

Beats Agnelo de Pisa, religiós, prevere; Francesca Tréhet, màrtir, religiosa; Pere II, abat; Dulce de Souza Brito Lopes Pontes, fundadora, religiosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada