dilluns, 11 de març del 2013

Bon dia! Avui és 11 de març



De l'Evangeli: "L'home es fià de la paraula que Jesús li havia dit, i es posà en camí"

De l'Ofici de Lectura: "Tu que has anat fins a Crist, que és el pontífex veritable, que amb la seva sang et va fer Déu propici i et va reconciliar amb el Pare, no et refiïs només de la sang carnal; aprèn més aviat la sang de Crist; escolta com et diu: Aquesta és la meva sang, que serà vessada per vosaltres en remissió dels pecats" (Orígens).

Pregària: Perdoneu-nos per no haver reconegut la presència de Crist en els pobres, en els desgraciats, en els que ens molestaven, i de no haver-lo reverenciat en aquests germans nostres.

Santoral

Sants Àurea i Amúnia de Sant Millan, eremites; Benet de Milà, bisbe; Constantí d'Escòcia, màrtir; Domènec Cam, màrtir, prevere; Eulogi de Còrdova, màrtir, prevere; Oengo Cúldeo, monjo; Pioni, màrtir, prevere; Sofroni de Jerusalem, bisbe, monjo; Vidicià, bisbe; Alberta d'Agen, màrtir; Pere l'Hispànic, eremita; Vicenç de Lleó, màrtir,abat.

Beats Tomàs Atkinson, màrtir, prevere; Joan Baptista de Fabriano Righi, religiós, prevere; Joan Kearney, màrtir, religiós, prevere.


Nota: La setmana passada no vaig poder enviar les pregàries normalment perquè estava cuidant un nen malalt. A partir d'ara, si noteu que us les envio la nit anterior o només un breu resum, serà m'és impossible fer-ho al matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada