dilluns, 18 de març del 2013

Bon dia! Avui és 18 de març

Camp de gira-sols. Argentina
De l'Evangeli: "Qui de vosaltres no té cap pecat?"

De l'Ofici de Lectura: "Jesucrist és el nostre pontífex, el seu cos preciós és el sacrifici nostre que ell va immolar a l'ara de la creu per a la salvació de tots els homes.

La sang vessada per a la nostra redempció no fou de vedells ni de bocs (com en la llei antiga), sinó la de l'anyell innocentíssim, Jesucrist Senyor nostre.

El temple en el qual el nostre pontífex celebrava no era fet de m'a d'home: l'havia bastit únicament la potència de Déu. Crist va vessar la seva sang a la vista de tot el món; i el món és, certament, el temple només edificat per la mà de Déu" (S. Joan Fisher).

Pregària (de Laudes de Dilluns V de Quaresma): Déu misericordiós, que pel baptisme ens donàreu una vida nova, feu que cada dia ens assemblem més a vós.

Santoral

Sants Alexandre de Jerusalem, màrtir, bisbe; Anselm de Màntua, bisbe; Ciril de Jerusalem, doctor de l'Església, bisbe; Eduard el Màrtir, rei; Fredià de Lucca, bisbe; Leobard, anacoreta; Salvador d'Horta Grionesos, religiós; Feliu de Girona, màrtir, diaca; Brauli de Saragossa, bisbe.

Beats Marta Le Bouteille, religiosa, Joan de Fiesole (Fra Angelico), pintor, religiós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada