dijous, 21 de març del 2013

Bon dia! Avui és 21 de març

Yumiko Nishimoto, una dona de 59 anys, vol plantar
 al voltant de la planta nuclear de Fukushima 20.000 cirerers,
que al Japó són símbol de renaixement. Font: La Croix.

De l'Evangeli: "Abans que Abraham existís, Jo sóc".

De l'Ofici de Lectura: "Els qui creuen en Jesucrist, regenerats d'una llavor no pas corruptible, sinó incorruptible per la paraula del Déu viu, no pas de la carn, sinó de l'aigua i de l'Esperit Sant, esdevenen un poble escollit, un reialme sacerdotal, una nació sagrada, la possessió personal de Déu; aquells que abans no eren cap poble i ara són el poble de Déu.

Aquest poble messiànic té per cap Jesucrist... Té per distintiu la dignitat i la llibertat dels fills de Déu, en els cors dels quals l'Esperit Sant habita com en un temple. Té per Llei el manament nou d'estimar com Jesucrist mateix ens ha estimat. I té com a fi establir el Regne de Déu en aquest món... (Constitució Lumen Gentium, del Concili Vaticà II).

Pregària (de Vespres de Divendres V de Quaresma): Mestre bo, ensenyeu-vos d'estimar-vos en els germans, i de servir-vos en cadascun d'ells.

Santoral

Sants Agustí Zhao Rong, Màrtir, prevere; Endeu, abat; Jacob el Confessor, màrtir; Joan de Valence, abat, bisbe; Nicolau de Flue, anacoreta; Serapió l'Escolàstic, anacoreta; Enda d'Arranmore, abadessa; Justinià de València, bisbe; Fabiola de Roma, matrona, fundadora del primer hospital d'Itàlia; Beneta Cambiagio Frassinello, fundadora.

Beats Tomàs Pilchard, màrtir, prevere; Mateu Flathers, màrtir, prevere; Santuccia Terrebotti, fundadora.

  • Dia Internacional per a l'Eliminació de la Discriminació Racial.
  • Dia mundial de la Poesia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada