dimarts, 19 de març del 2013

Bon dia! Avui és 19 de març

 

Solemnitat de Sant Josep, espòs de la Verge Maria 

De l'Evangeli: "Josep va fer el que li havia ordenat l'àngel del Senyor, i va acollir la seva esposa a casa seva"

De l'Ofici de Lectura: "Si compares Jesús amb tota l'Església de Crist, ¿no és aquest l'home especialment escollit per mitjà del qual i sota del qual Crist fou introduït ordenadament i honestament en aquest món? EN conseqüència, si tota la l'Església santa està endeutada amb la Verge Mare, ja que per ella va rebre Crist, així també, després d'ella, sant Josep és el més digne del nostre agraïment i reverència.

Perquè ell és el final de l'Antiga Aliança i en ell la dignitat dels patriarques i dels profetes ateny el fruit promès. El és l'únic que ha fruït de la presència física del que la bondat divina havia promès als altres" (S. Bernardí de Siena). 

Pregària (de Laudes de Sant Josep): Vós, que elegíreu sant Josep, l'home just, perquè pugés el vostre Fill en la infantesa i en l'adolescència, feu-nos servidors del Cos de Crist en els nostres germans.

Avui Francesc comença a ser oficialment Papa. Preguem per ell i demanem que, com sant Josep, sàpiga tenir cura de tots els fills i filles de Déu que li han estat confiats.

Santoral

Sants Josep, espòs de Maria (Patró de la família, de l'Església Universal, del treball i els obrers, dels fusters, dels seminaristes, d'Amèrica, Xina, Canadà, Corea, Mèxic, Àustria, Bèlgica, Bohèmia, Croàcia, Perú i Vietnam); Joan de Parrano, abat; Alcmund de Derby, religiós; Landoald de Haspengau, prevere.

Beats Marcel Callo, màrtir, laic; Joan de Parma Buralli, religiós, prevere; Marc de Marchi de Montegallo, religiós, prevere; Narcís Turche, màrtir, religiós, prevere; Sibil·lina Biscossi, reclosa, verge; Andreu Gallerani, fundador; Isnarde de Chiampo, religiós, prevere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada