dimarts, 13 de novembre del 2012

Bona nit! Demà és 14 de novembre

Sant Llorenç de Munt
Sant Llorenç de Munt
De l'Evangeli:

No han estat nets tots deu? I els altres nou, on són?

De l'Ofici de Lectura:

"Germans meus, fem la voluntat del Pare que ens ha cridat, i viurem; seguim més aviat la virtut i abandonem la dolenteria, que és la que davanteja els nostres pecats. I fugim de la impietat per evitar que ens sobrevinguin els mals. Perquè si ens esforcem a trobar el bé, ens vindrà la pau. Per això, no poden trobar aquesta pau els qui són dominats pels temors humans i cerquen més afanyosament el goig present que la promesa futura... No mirem només d'agradar els homes ni ens limitem a agradar-nos mútuament, al contrari, intentem amb la nostra justícia, edificar també els de fora, perquè ningú no blasfemi del nom de Déu per culpa nostra" (d'un autor del segle II).

Et demanem, Senyor, que els qui hem estat fets fills i filles de Déu sapiguem tractar tots els nostres semblants com a veritables germans, compartint amb ells els béns que per la teva bondat rebem.

Santoral

Sants Ruf d'Avinyó, bisbe; Serapió d'Alger, màrtir; Gregori Palamàs, monjo (esglésies catòliques de ritu oriental i Església Ortodoxa); Justinià I i Teodora (esposa de Justinià I) (només a l'Església Ortodoxa Grega); Sidoni de Saint-Saëns, abat; Josep Pignatelli, religiós, prevere; Trahamunda de Poio, monja (santa llegendària); Veneranda, màrtir, verge; Nicolau Tavelic, prevere, i companys màrtirs.

Beata María Luisa Merkert, fundadora; Joan Liccio, prevere; Llúcia de Narni, verge.

Venerable Didier de la Cour, monjo, fundador.

Els carmelites, carmelites descalços, trinitaris i cistercencs celebren tots els sants dels seus Ordes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada