dijous, 28 de febrer del 2013

Bon dia! Avui és 28 de febrer



De l'Evangeli: "Si no fan cabal de Moisès i dels Profetes, ja pot ressuscitar un d'entre els morts, que no se'n convenceran pas" 

De l'Ofici de Lectura: "El temor de Déu hem d'aprendre'l, ens és ensenyat. I no rau en el terror, sinó en la raó d'un ensenyament; no rau en una por de la naturalesa humana, sinó que s'aprèn en l'observança dels preceptes, en les obres d'una vida lliure de pecats i en el coneixement de la veritat.

Per a nosaltres el temor de Déu és tot dins de l'amor, i és l'amor perfecte el que el corona. El deure propi del nostre amor a Déu és obeir els seus manaments, observar els seus preceptes, confiar en les seves promeses" (S. Hilari de Poitiers).

Pregària (de Vespres de Dijous II de Quaresma): Concediu-nos la gràcia de reconèixer en cada persona la dignitat d'un fill vostre, redimit per la sang de Crist, a fi de respectar la llibertat i la consciència dels nostres germans.

Santoral

Sants Cira i Marana, recloses, verges; Osvald, bisbe; màrtirs d'Alexandria; Romà i Lupici de Condat, abats; Silvana, màrtir; Sirina de Pèrsia, màrtir; Ruel·lí de Tréguier, bisbe; Cecilina de Nantias, eremita; Osvald de Worcester, bisbe.

Beats Timoteu Trojanowski, màrtir, religiós, prevere; Antònia de Florència, abadessa; Pau Uchibori Sakuemon, màrtir, samurai; Gaspar Kisaiemon, Maria Màe i companys màrtirs d'Unzen (Nagasaki); Ciríaco María Sancha y Hervás; Daniel Brottier, religiós, prevere.

Venerables Teodulf de Trèveris, eremita; Elisabet de Pomerània, religiosa; Jean-Claude Colin, fundador de la Societat de Maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada